Майсторска йога с Ананда Роши

Майсторска йога с Ананда Роши

Нека събудим спящите способности вътре в нас!

От 13.09 до 16.09 т.г.  тридневен семинар с харизматичната Ананда Роши – Учител по Майсторска йога от висок ранг.

По покана и със съдействието на Славко Матанович.

Голяма чест за хотел Карлово е да бъде домакин на такъв специален Учител-Вдъхновител!
За първото си посещение в България Ананда Роши избра да предаде на българите най-висше Познание, което тя е получила от двама тибетски пазителин на Знанието.

В дните от 13 до 16 септември  2021 г. ще се провежда инициация и обучение в системата на Майсторската Йога.

Това е учение за саморазвитие, което е в основата на всички известни направления на йога и има за цел да балансира енергиите на човека.
Повечето хора свързват думата „йога“ с физически упражнения, но Майсторската Йога не е практикуване на асани в класическия смисъл.

Самата система се състои от много прости упражнения – така наречени Ключове (отключват "спящите" способности във всеки от нас).

Упражненията не изискват някаква специална физическа подготовка. Изпълняват се от изправено положение или от седеж.

Това е специална дихателна техника (нарича се Майсторски дъх) при определена позиция на тялото, в която съзнателно се работи с енергии и визуализации. 

Това, което се постига за много кратко време е способността да четем аурата, да практикуваме психометрия, телепатия, да овладяваме будния сън, да притежаваме лечебна сила и силата да се свързваме с други хора на всички нива.

Програма на семинара и описание на практитките
Първи ден - посвещение в Мантрата на Освобождението (космическия звук).

Ще се работи за отваряне и почистване на енергийните канали от върха на главата до Сърцето.

През този ден ще се посветим на освобождаването от всички болки и разочарования, натрупани през живота, и навлизане в състоянието на Божествения мир и радост в нас.

Запълването на пространството на Сърцето дава трайно усещане за Спокойствие и Истина.

Госпожа Ананда Роши ще ни окаже голяма чест да проведе Инициация в 1 -ви ключ, която се нарича Техника за освобождаване и която за участниците в тридневния  семинар ще бъде безплатна!
Втори ден ще отвори пътя на Светлината чак до слънчевия сплит, което ще доведе до освобождаване от депресия, ниско самочувствие, ясно осъзнаване на смисъла на съществуването и ролята на човека в света. Ще се свържем с вътрешната си Сила и Творчество, чрез които придобиваме свободата да проявяваме лесно желанията си.
Третия ден ще преминем със Светлина  до основата на гръбнака и ще постигнем трайно чувство за сигурност, заземеност и свързаност с материалния живот на всички нива на съществуване: семейство, партньорство, финансово и духовно. Развива се чувство за принадлежност и чувство на удовлетворение от дара на живота.

Възможно е да присъствате и на трите или само на първия уъркшоп ( работилница).

Инициацията в тези техники ни издига до космическия план, където в момента придобиваме Силата да постигаме чудеса.

За информация и записване телефони:
 0877 327 990 
 0887 252 837